Skip to content Skip to footer

Serveis

Traballem per a tu

A la Farmàcia Quim Piqué, vivim en un continu procés d’aprenentatge per poder oferir-vos els millors serveis i solucions adaptades a les vostres necessitats.

Atenció farmacèutica

Garantim l’accés als medicaments i productes sanitaris i esoltem de forma activa per tal d’assessorar i proporcionar tota la informació necessària perquè els pacients coneguin i entenguin el seu procés d’ús

Servei Personalitzat de dosificació

El Sistema Personalitzat de Dosificació (SPD) és un servei farmacèutic que consisteix a organitzar la medicació setmanal en dispositius o blísters de manera personalitzada.

Ortopèdia

Assessorament i venda de productes ortopèdics de tota mena. Els nostres tècnics ortopèdes t’ajudaran a triar el millor per tu.

Lloguer i venda de cadires de rodes

A la nostra farmàcia trobaràs el model que necessites de cadira de rodes, ja sigui per a llogar-la o per a fer-ne una compra.

Servei de dietista

Disposem de dietista per tal de proporcionar-te una dieta quilibrada i una educació alimentaria adequada a les teves necessitats. Disposem d’una gran varietat de complements dietètics, complements nutricionals, plantes medicinals, homeopatia.

Dermofàrmacia

Servei orientat a cura de la pell dels pacients amb un assessorament personalitzat per a orientar i resoldre qualsevol dubte relacionat amb afeccions de la pell.

Anàl·lisis capil·lar

Demana cita i t’atendrem de forma gratuïta personalitzada per tal de detectar quin és el problema. Fem un anal·lisis amb instruments exclusius i disposem de productes de laboratoris especialitzats

Perforació del lòbul

Et posem unes arracades medicinals amb les mesures higienicosanitàries idònies per a realiar aquest servei i amb personal ben format i amb anys d’experiència.

Formulació magistral

Quan no existeix el medicament idoni per a una patologia, el laboratori prepara la fórmula magistral que el metge t’ha prescrit i el dispensem en 24/48 hores.

Control de pes i index de massa corporal

Disponemos de una báscula electrónica para que puedas realizar un correcto control de tu peso y de tu IMC (índice de la masa corporal).

Mesura de la pressió arterial

Controlem els valors de pressió arterial per tal de poder fer-ne un seguiment i assessorar-te sobre els habits saludables i derivar-te al teu metge de capcelera en cas que sigui necessàri.

Mesura de la Glucosa en sang

Mesurem els valors de Glucosa en sang de forma ràpida, senzilla i econòmica per tal que tinguis un control adequat i poguem detectar a temps qualsevol variació.